Crestron Flex

Crestron Flex

De Crestron Flex zorgt ervoor dat u productievere en stressvrije dagen tegemoet gaat. De Crestron Flex-oplossingen biedt u een simpele gebruikservaring en is toepasbaar op plaatsen waar mensen werken en elkaar ontmoeten. U hoeft géén tijd meer te verspillen aan het aan de praat krijgen van apparaten, met Crestron Flex haalt u geïntegreerde Microsoft Teams, Skype for Business en Zoom Rooms software binnen.

Crestron Flex series

Er zijn verschillende Cretron Flex-oplossingen, deze bieden u allemaal dezelfde geweldige ervaring.
• De P100 serie: Crestrons allereerste voice-over-IP bureautelefoon, binnen een paar klikken kunt u bij uw kalender.
• De B100 serie: Een verbluffende en praktische soundbar die u aan de muur kunt bevestigen met een kraakheldere audio en een microfoonarray, een geïntegreerde 4K hoge resolutie camera met auto-zoom, mensentelling en levensechte beeldkwaliteit.
• De M100 serie: De oplossing voor bij u op tafel. Zo kunt u direct veilig bellen, presenteren of videoconferenties uitvoeren. Hierbij inbegrepen is de 4K hoge resolutie camera met automatische zoom, mensentelling en levensechte beelden.
• De C100 serie: Een flexibele, geïntegreerde UC-set die one-touch join zelfs naar de meest op maat gemaakte ruimtes brengt.

De Crestron Flex-oplossingen profiteren van zero-touch-installatie via het Crestron XIO Cloud-platform. Wereldwijd zijn er aantoonbare bedrijven die zien dat hun installatietijd met 90% gereduceerd is.

Over Crestron

Bij Crestron worden er producten ontwikkelt waar technologie geïntegreerd kan worden. Verder verkoopt Crestron ook audiovisuele systemen, verlichting, gordijnen, zonweringen, beveiliging, BMS-systemen, verwarming, ventilatie en airco voor meer comfort, gemak en veiligheid. Alles om een ideale werkruimte te creeëren. Alle producten van Crestron worden ontworpen om als één systeem samen te werken. Op deze manier kunt u alles via een uniform platform bewaken, beheren en bedienen.

Interesse?

Heeft u interesse in een Crestron Flex oplossing? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor