Officieel Bosch Conference Dealer

BB Systems is officieel Bosch conference Dealer

Als Bosch conference Dealer heeft BB Systems zich bewezen als een kundig en servicegerichte conferentie professional. Bosch Conference Dealers leveren het complete Bosch assortiment op vlak van conference / vergadersystemen en hebben de best getrainde medewerkers voor een zeer deskundig en volledig advies. Bosch werkt op vlak van conference samen met een selecte groep partners in Nederland. Bij BB Systems ben je dus ook verzekerd van kwaliteit én de beste service!

BB Systems & Bosch conference dealer

Wij erg content met de samenwerking met Bosch, met name in Noord Nederland zal BB Systems vanuit Groningen actief zijn in conference. Ook zien wij landelijk veel potentie voor Business to Business. BB Systems gaat verder waar een ander stopt, uitgebreide productinformatie, gebruiksaanwijzingen, training op locatie, telefonische ondersteuning en veel meer. Ook kan BB Systems demo’s verzorgen van vergadersystemen op locatie of in onze showroom.

Compleet Bosch conference assortiment

Voor het overzicht van alle Bosch conference producten, zoals vergadersystemen, diverse vergaderoplossingen, videoconferentie, accessoires en toebehoren kun je terecht bij een van onze accountmanagers. Praktisch alle producten zijn snel leverbaar en kunnen op afspraak worden geleverd en geïnstalleerd. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Advies op maat

Voor al je vragen over ons complete Bosch conference assortiment kun je contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Wij staan je graag bij met deskundig en volledig advies voor al je vragen. Bij BB Systems vind je de allerbeste service en garantievoorwaarden.

Enkele voordelen van een Bosch conference Dealer

• Ieder Bosch conference model is verkrijgbaar
• Ieder Bosch conference model is op afspraak te bekijken in onze showroom
• Deskundig advies over Bosch conference systemen
• Deskundig advies over het gebruik van uw vergaderoplossing
• Hoogwaardig technisch beheer / service
• Implementatie met besturingssystemen zoals CUE, Extron, AMX, Crestron en bijvoorbeeld Neets.
• Integratie met beeld / video oplossingen.

Meer informatie over Bosch vergadersystemen?

Voor meer informatie of een demo van onze Bosch vergadersystemen of aanverwante producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor