Evoko Minto

Evoko Minto audioconference

Zeg hallo tegen de meest belangrijke deelnemer in uw toekomstige vergaderingen. Zeg maar dag tegen achtergrondgeluid, afleiding en opmerkingen die niet gehoord kunnen worden. Evoko Minto is intelligent, makkelijk om mee te werken en een echte eyecather.

De Evoko Minto kan op twee manieren worden gebruikt, middels bluetooth en via een vaste kabel. Binnen enkele seconden is het gewenste apparaat verbonden en kan de speaker bediend worden via het eigen apparaat. Met de bluetooth optie is het mogelijk om een verbinding tot stand te brengen met uw mobiele telefoon, tablet of laptop. Dit apparaat heeft een opmerkelijk vermogen om te horen, ook in luidruchtige omgevingen. De Minto is voorzien van vier microfoons met automatische spraakherkenning. Extra microfoons zijn dan ook niet nodig om het geluid luid en duidelijk over te brengen.

Led ring

De Evoko Minto is voorzien van een kenmerkende led indicatie, de kleur van de ring geeft aan wat de status van het apparaat is. De blauwe kleur geeft een bluetooth verbinding aan, op het moment dat er een gesprek actief is verkleurt het led lampje naar groen. Op het moment dat het apparaat op “mute” staat kleurt de ring rood. Met een eenvoudige swipe beweging kun je vrijuit praten.

De Minto biedt capaciteit voor een ruimte tot 20 personen met een range van 10 meter, en is hiermee geschikt voor zowel Huddle Room als de grotere Boardroom. Indien u de Minto wilt opladen kunt u deze aan de magnetische muurbeugel bevestigen. Zodra het apparaat is opgeladen, heeft u de mogelijkheid om 8 uur lang te vergaderen. De Minto is perfect te combineren met Microsoft Lync, Skype en Google Hangouts.

Bellen binnen 10 seconden

  • Zet aan, je hebt 8 uur gesprekstijd
  • Aansluiten, maak verbinding met je eigen apparaat via bluetooth of kabel
  • Bellen, gebruik het mobiele netwerk of een UC applicatie

Bekroond Design

minto_banner copy

Interesse?

Heeft u interesse in een conference Phone oplossing? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

 

 

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor