Geluidsinstallatie voor uw klaslokaal

In een klaslokaal is een geluidsinstallatie al eigenlijk niet meer weg te denken. Om goed te kunnen leren is het belangrijk dat leerlingen de stem van de leerkracht goed kunnen verstaan.Veel factoren zorgen ervoor dat de leerkracht niet altijd goed verstaanbaar is.

Ook heeft het onderwijs te maken met bezuinigingen die er toe leiden dat klassen steeds groter worden. Om toch goed verstaanbaar te zijn zal de leerkracht zijn of haar stem maximaal moeten belasten. Stemproblemen en vermoeidheid zijn dan ook problemen waar veel leerkrachten mee te maken hebben.

BB Systems heeft reeds jaren ervaring met geluidsinstallaties in diverse toepassingen. Voor het onderwijs hebben wij een aantal sets die al deze vervelende problemen kunnen oplossen. Onze systemen zijn er voor uzelf en zorgen voor betere prestaties van uw leerlingen. Onze geluidsinstallaties voor klaslokalen zijn ook te combineren met een ringleidingsysteem voor slechthorenden.

De geluidsinstallaties bestaan uit 1 of meerdere microfoons in combinatie met alle mogelijkheden van andere audiobronnen.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een geluidsinstallatie in uw klaslokaal, neem hiervoor contact met ons op!

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor