Kerkgebouwen

Kerkgebouwen

Geluidsinstallaties voor kerkgebouwen

Geluidsinstallaties voor kerken zijn inmiddels zeer vanzelfsprekend geworden. Het is een geluidsinstallatie waarbij de spraakverstaanbaarheid het belangrijkste aspect is. Vaak is een kerkgebouw een akoestisch lastige ruimte met veel galm. Dit vereist de aandacht van specialisten voor een geluidsinstallatie. Ook voor slechthorenden is er in een kerk vaak een ringleiding aanwezig, voor advies, levering en installatie van een ringleiding hebben wij de nodige expertise in huis. Tegenwoordig worden de meeste geluidsinstallaties voor kerken multifunctioneel, hierbij kan de geluidsinstallatie ook gebruikt worden voor muziek en zang.

Audiovisuele installaties voor kerkgebouwen

Voor kerken hebben wij een uitgebreid audiovisueel pakket waarbij wij professioneel zijn in ontwerp, advies en realisatie.

  • Geluidsinstallaties voor kerken
  • Ringleiding kerk
  • Geluidsinstallaties voor zangkoren en muziek
  • Draadloze microfoons en draadgebonden microfoons
  • Mobiele geluidsinstallaties
  • Opname en weergave apparatuur ( opname via de computer en op cd )
  • Live streaming
  • Kerktelefoon
  • Kerkvideo installaties
  • Beamers, plasma en lcd schermen ( computergestuurde oplossingen )

Ontwerp geluidsinstallatie voor een kerkgebouwen

Op basis van de ruimte, wensen en eisen adviseren wij een passende geluidsinstallatie voor een kerk. Omdat er veel verschillen zijn is maatwerk noodzakelijk. Onze accountmanagers kunnen optimaal adviseren voor een goede oplossing voor een geluidsinstallatie. Of het nu gaat om het deels vervangen van een geluidsinstallatie of een volledige nieuwe installatie van een kerk, wij kunnen u optimaal van dienst zijn en uw project turnkey opleveren. Op basis van een afspraak op locatie kunnen wij een geluidsinstallatie ontwerpen.

BB Systems is merk onafhankelijk en kijkt altijd naar de juiste oplossing voor de klant, zowel qua budget als de kwaliteit. Wij hebben inmiddels veel ervaring op het gebied van audiovisuele installaties voor kerken. Op basis van uw wensen kunnen wij een installatie aanbieden die daar volledig aan voldoet. Van een simpele spraakinstallatie tot een uitgebreide geluidsinstallatie die geschikt is voor het versterken van bands en koren.

Daarnaast zijn beeldinstallaties ook steeds belangrijker geworden in kerken. Hierop kan de volledige liturgie worden weergegeven waardoor het overbodig wordt om deze af te drukken. Meer informatie over audiovisuele installaties voor kerken vindt u onder branches –religie. Voor projecten kunt u eens kijken op onze projectpagina of contact met ons opnemen.

Advies nodig?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor geluidsinstallaties en beeldinstallaties voor kerken. Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor