Zwembaden

Zwembaden

Bij een geluidsinstallatie voor een zwembad hebben we te maken met moeilijke factoren. Door de inwerking van vocht en chemicaliën ( chloor dampen ) hebben de componenten veel te verduren.  Daarnaast zijn de ruimten vaak groot of akoestisch lastig.

Geluidsinstallatie voor zwembaden

Door het toepassen van de juiste componenten en onze jarenlange ervaring kunnen wij zwembaden perfect inrichten met geluid. Of het nu gaat om een omroepinstallatie of bewegen op muziek wij bieden de juiste oplossingen.

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijke factor voor een geluidsinstallatie in een zwembad. Vaak werken er meerdere personen met de geluidsinstallatie, dus moet deze eenvoudig te bedienen zijn. Door het toepassen van de juiste geluidsapparatuur kunnen wij eenvoudige bediening realiseren. Ook bediening via een tablet, smartwatch of specifiek iPad behoort tot de mogelijkheden voor een geluidsinstallatie in een zwembad.

BB Systems is specialist in geluidsinstallaties die tegen vocht kunnen! Op onze projectpagina vindt u diverse projecten waar wij geluidsinstallaties hebben mogen plaatsen.
Door ons brede pakket aan luidsprekers voor voorgrond , spraak en achtergrondmuziek kunnen we u optimaal adviseren. Ook voor hogere volumes voor bijvoorbeeld disco zwemmen kunnen wij prachtige oplossingen aandragen. Daarnaast kunnen wij ook ontruimingsinstallaties leveren voor zwembaden. Denk hierbij aan een vochtbestendige klasse A ontruiming.

Mobiele geluidsinstallaties voor groepslessen

Naast vaste installaties leveren wij ook mobiele installaties voor gebruik tijdens lessen in het zwembad zoals aquarobics. Uiteraard zijn de mobiele installaties voorzien van een accuvoeding, optioneel CD speler, USB player en een draadloze headset. Ook behoort het aansluiten van de mobiele installatie op de vaste luidsprekers tot de mogelijkheden. Deze sets hebben we kant en klaar maar kunnen we ook als maatwerk voor u samen stellen. Kijk ook eens op de pagina mobiele geluidsinstallaties, voor meer uitleg over mobiele geluidsinstallaties.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een vaste of een mobiele geluidsinstallatie voor een zwembad? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor