LG – All in One LED Solutions

All in One LED

Videovergaderen als nooit tevoren, dankzij dit intuïtieve scherm van LG. De All in one LED solutions van LG is verkrijgbaar in een 130” en een 136” uitvoering en is toepasbaar in kleine en grote vergaderruimtes. Beide formaten zijn uitgevoerd zonder bezel, en zelfs groter dan vier 55-inch conventionele LCD-schermen bij mekaar. Het bezelloze design zorgt voor een meeslepende visuele ervaring, mede daardoor is het scherm een ideale vervanger voor een projector. Dankzij plug-and-play kunnen laptops direct worden aangesloten op het scherm.

All in One LED

De alles-in-één LED-oplossing van LG beschikt over een uitstekende beeldkwaliteit, die wordt ondersteund door HDR10 Pro en biedt nauwkeurige en levendige kleuren aan kijkers. Dankzij het bredere kleurenspectrum en de grotere contrastverhouding kunnen deelnemers genieten van content met een kijkhoek van 160 graden.

Meesterlijke geluidservaring

De alles-in-één LED-oplossing is voorzien van 36 speakers van 4,5 W geven een geluidssterkte van maar liefst 162 Watt. Het ingebouwde Surface Sound komt vanuit alle hoeken van het scherm. Zo bereik u alle deelnemers van de vergadering, inclusief mensen die iets verder van het scherm af gepositioneerd zijn. Met als resultaat meer focus en een productieve vergadering.

Dankzij de meegeleverde afstandsbediening heeft u als gebruiker eenvoudig toegang tot de instellingen, zoals de beeldmodus, het volume, enz. Uiteraard is het ook mogelijk om de bediening te integreren in de vergaderruimte.

Compatible met AV-besturingssystemen

De LG All in One LED is Crestron Connected® gecertificeerd voor een hogere compatibiliteit met professionele AV-bedieningselementen voor naadloze integratie en geautomatiseerde bediening via netwerk.

Interesse?

Heeft u interesse in een All in One Led oplossing van LG? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor