Afgestudeerd bij BB Systems

Mijn naam is Daniek Brugge. Als student Facility Management heb ik de stageperiode van mijn afstudeerjaar kunnen vervullen bij BB Systems. Binnen BB Systems heb ik onderzoek gedaan naar de vraag van de markt om blended working bij opdrachtgevers te ondersteunen door middel van AV en IT-middelen (Blended working is het tijd en plaats onafhankelijk werken).

Ik ben op zoek gegaan naar de huidige situatie en de gewenste situatie van opdrachtgevers. Dit heb ik gedaan door een enquête en door diepte-interviews af te nemen bij verschillende opdrachtgevers. Naast de huidige situatie en de gewenste situatie heb ik ook gekeken naar de trends en ontwikkelingen op gebied van AV, IT en de kantooromgevingen en welke AV en IT-middelen de leveranciers van BB Systems aanbieden. Om BB Systems van een passend advies te voorzien heb ik ook een interne analyse uitgevoerd.

De belangrijkste resultaten zijn uiteindelijk terug te vinden in de aanbevelingen. De aanbeveling op korte termijn zijn om meer bekendheid te geven aan narrowcasting beeldschermen en een werkplek reserveringssysteem. Daarnaast kan op lange termijn ingespeeld worden op de behoefte naar een betere internetverbinding, connectiviteit en wifi. Door deze nieuwe dienst goed te ontwikkelen en te promoten, zal BB Systems in de toekomst veel opdrachtgevers beter kunnen ondersteunen.

Ik heb de afgelopen maanden met enorm veel plezier BB Systems en al haar medewerkers mogen leren kennen. Ondanks de coronacrisis heb ik twee dagen per week op kantoor gewerkt. De verschillende dagen en strakke planning zorgden ervoor dat ik op een gepaste manier met alle medewerkers heb kunnen samenwerken. Vanaf het eerste moment dat ik ben begonnen met mijn afstudeerrapport heb ik goede en leerzame begeleidingsmomenten gehad van de eigenaar en directeur van BB Systems, de heer Bolt. De fijne samenwerking en de informele sfeer op kantoor zorgden dat ik mijn rapport naar een hoger level heb kunnen tillen en interessante en bruikbare resultaten heb kunnen ondervinden.

Als stagiair krijg je veel mee van wat er binnen het bedrijf gebeurt en word je ook veel betrokken bij de projecten die er lopen. De informele sfeer heeft ervoor gezorgd dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Daarnaast zorgde de informele sfeer ervoor dat ik vragen direct kon stellen en als ik vastliep met het schrijven van het rapport, ik direct hulp kon vragen. Hierdoor heb ik geen tijd verspild en vlogen de dagen voorbij. Ik kan dan nu ook zeggen dat ik ben afgestudeerd en mijn scriptie heb gehaald.

Voor alle audiovisuele installaties, IT en elektrotechniek moet u bij BB Systems zijn.

Daniek.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor