Bosch discussiesystemen

bosch_discussiesytemen

Bij een vergadering met meerdere personen wordt er vaak gebruik gemaakt van een discussiesysteem. Zeker in een grotere ruimte waar versterking van het geluid nodig is, Bosch discussiesystemen is een goed voorbeeld wat betreft een hoog kwalitatief discussiesysteem.

Het vergadersysteem bestaat uit een voorzittersmicrofoon en deelnemersposten. Dit kan in een conferentiezaal zijn maar bijvoorbeeld ook in een rechtszaal.  Tijdens een vergadering kan de voorzitter de gesprekken aansturen. Hij kan onder andere de microfoons bedienen en aangeven wie wanneer kan spreken. Hierdoor blijft er orde in een debat of een vergadering en is iedereen goed verstaanbaar.

Bosch biedt verschillende soorten discussiesystemen aan, van een systeem geschikt voor kleine tot de grotere ruimtes. Bosch discussiesystemen zijn leverbaar in twee vormen, namelijk bedraad en draadloos.  De draadloze discussiesystemen zijn perfect om een ruimte snel toegankelijk te maken. Deze zijn eenvoudig te installeren en te plaatsen en gemakkelijk uit te breiden met meerdere deelnemersposten.

De conference oplossingen van Bosch zijn verkrijgbaar voor verschillende vergaderoplossingen, zo zijn er instapmodellen voor laagdrempelige vergaderingen tot uitgebreide modellen. Een extra aanvulling op een uitgebreid discussiesysteem is bijvoorbeeld dat een deelnemer de vergadering in zijn of haar eigen taal kan volgen. Bent u op zoek naar een oplossing voor presentaties, debatten en/of vergaderingen dan is er binnen de Bosch Conference lijn altijd een kwalitatieve oplossing. Bosch discussiesystemen zijn gebruiksvriendelijk, innovatief en klaar voor de toekomst.

Modellen

Meer informatie?

Of het nu gaat om een veiligheidsregio, gemeente, bedrijf of andere instelling, wij adviseren u graag over Bosch discussiesystemen voor bijvoorbeeld uw raadzaal, vergaderruimte of andere toepassing. Als erkend Bosch conference dealer kunnen wij u adviseren over het gehele Bosch Conference pakket. Neemt u voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor