Geluidsmaskering | Advies ontwerp en realisatie

geluidsmaskering

Geluidsmaskering | Advies ontwerp en realisatie

Geluidsmaskering zorgt voor het ‘maskeren’ van geluiden en is een uitstekende oplossing om de privacy in een praktijk, instelling of bedrijf te verhogen. Geluidmaskering komt tot stand door de toevoeging van een onopvallend achtergrondgeluid, vergelijkbaar met een luchtstroom en nauwelijks merkbaar.

De Bron

De emitters ( kleine speakers ) worden aangesloten op een besturingsmodule. Deze module zendt een onopvallend geluidssignaal door de emitters die in de ruimte zijn aangebracht.

Door middel van deze akoestische ingreep kunnen mensen in de wachtkamer een gesprek bij de balie niet meer meeluisteren. BB Systems heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van professionele geluidsmaskingsystemen voor bedrijven, instellingen en overheden. Een door ons geadviseerd systeem wordt opgeleverd volgens NEN normering.
Er zijn diverse mogelijkheden voor het aanleggen van geluidsmaskering, denk hierbij o.a. aan de in- en opbouw van de emitters.

Hoe gaan wij te werk:

>Onderzoek en basis ontwerp
>Prijsvorming / offerte
>Definitief ontwerp
>Realisatie

Op basis van een aanvraag gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw locatie. Tal van aspecten bepalen de juiste oplossing voor uw ruimte, hierbij kijken we o.a. naar de ruimte.

Advies, ontwerp, levering & installatie

BB Systems kan u adviseren en begeleiden in de meest complexe geluidsmaskeer systemen, maar kan u ook helpen voor geluidsmaskering in een enkele ruimte. Wij bieden de mogelijkheid voor advies, ontwerp, levering en installatie.

Ook voor installateurs waar geluidsmaskering in het bestek van een aanbesteding genoemd wordt kunnen wij als onderaannemer of leverancier functioneren. Een installateur kan optioneel de installatiewerkzaamheden zelf uitvoeren.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van geluidsmaskering? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Recente projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor